Politikker

Denne side vil forklare dig lidt om virksomhedens politikker, og om hvordan dine persondata bliver håndteret hos Lightbox studio, og hvad det betyder som kunde, når du vælger at blive fotograferet ved os.

Hvad er GDPR?

GDPRer en lovgivning, som bliver håndteret af EU og som er gyldig i alle EU-lande.
Det primære formål er, at skabe gennemsigtighed for dig, som kunde/forbruger, og hvordan dine persondata bliver håndteret.
GPDR trådte i kraft den 25. maj 2018.

Det er begrænset hvor mange personlige data oplysninger jeg har om mine kunder, men da GDPR også dækker over billeder, hvorpå man kan genkende personer, er der regler jeg skal overholde.

Nedenfor er mine systemer beskrevet og også hvordan disse opbevarer dine persondata.

Du kan læse mere og GPDR via Datatilsynet: http://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/

Hvad betyder det for kunderne hos Lightbox Studio ?

GPDR handler om at give samtykke til fotografering, opbevaring af dine personfølsomme data, brugen af billeder og opbevaring af materialer. Derfor er det vigtigt at vi udfylder en samtykkeerklæring/kontrakt, før en fotografering.

Hvordan og hvor lang tid bliver mine persondata opbevaret?

Lightbox Studio er en mindre virksomhed, med kun en ansat.

Det er vigtigt at vide, at du som kunde, til enhver tid, har ret til at få oplyst samt udleveret og/eller slettet de persondata oplysninger der opbevares.

Dette skal gøres skriftligt via e-mail til info@lightboxstudi.dk eller ringe til Fotograf Kenneth Høilund på tlf. 29 66 27 97.

Jeg opbevarer dine personoplysninger i en række systemer, med forskellig levetid:

– Opbevarer af faktura er i minimum 5 år, pga.gældende regler og krav fra SKAT.

Hvilke persondataoplysninger gemmes?

– Navn
-Adresse
-Telefonnummer
-Samtykke
-Evt. kontrakt

Øvrige oplysninger

Hvis du ønsker at få oplyst hvilke personfølsomme oplysninger Lightbox Studio har opbevaret eller ønsker at trække dit samtykke tilbage, kan dette ske ved at sende en mail til: info@lightboxstudio.dk. Der skal fremvises relevant billededokumentation ved henvendelse for at få oplyst data eller trække samtykke tilbage.

Digitale billeder

Billeder som tages ved Lightbox studio, levers digitalt.
Der kan tilkøbes en levering på USB stick, som bliver sendt med posten, ellers vil der blive sendt et link via Dropbox.com

Samtykke erklæring / kontrakter

Samtykker før en fotografering indeholder følgende ting, og giver Lightbox Studio ret til  at må opbevare persondata i henhold til gældende persondatapolitik

  •