Om

Fotograf: Kenneth Høilund, årgang 1982, født og opvokset omkring Billund men holder nu til i Vejle hvor du finder fotostudiet Lightbox Studio.

“Min primær fokus grupper er mennesker. Det kan være familie billeder, portrætter men også begivenheder som bryllupper. Det at skyde professionelle billeder med personlighed skaber en fortælling og bringer glæde frem hos alle.”

Lightbox Stuido er et fotostudie mit i Vejle på Damhaven. Der er rig mulighed for at få opfyldt de foto ønsker du måtte have. Der er ingen som siger det skal forgå her, da mange billeder bliver bedre i naturen eller on locations hvor miljøet skaber den helt rigtige stemning og udtryk.

Hvad skal du forvente af få et billede af…

Hvis du har et ønske om anderledes billeder eller helt traditionel, kan vi hjælpe med at indfange det. Der er ingen som siger et billedet skal være opstillede. Lad os fange den vinkel I ønsker.

Lightbox Studio har alt det nødvendige udstyr til en hver type opgaver I kan ønske jer. Uanset om I skal bruge packshots, portræt til et CV, eller et familie billede til en gave, så glæder vi os til at arbejde sammen med jer og finde den helt rigtig løsning