Fotografering af: 
En fotografering til et bryllup kan indeholde mange ting.
Derfor mødes vi altid med vores kunder inden dagen for at få afklaret hvad jeres ønsker er.

Det kan blandt andet være forberedelsen om morgen på bryllupsdagen, hvor vores fotograf følger bruden eller gommen helt fra morgen. Det kan også være fotografering af jeres gæster som ankommer til Kirken og vendetiden inden klokkerne kimer. Selve vielsen inde i kirken er også en ting at huske tilbage på, med mange flotte billeder. Her skal man være opmærksom på at det ikke er alle kirker som ønsker fotografering under selve vielsen, Derfor er det vigtig i tager en snak med jeres præst inden for at være sikker på det er i orden.
Brudebillede som er det mest traditioner fotoopgave for en fotograf, kan forgå mange steder. Der er ingen som siger dette skal være inde i kirken eller lige uden for kirken. Man brudepar har et klart ønske til en lokationer som skaber rammerne til et brudebillede. Det kan f.eks. være en park, naturområde, en have eller et helt andet sted som betyder noget for jer.


Reception hvor kagen skal skæres for og alle gæsterne mødes inden i går til bords er stedet hvor smil og glæde virkelig ses. 2 familier er bundet sammen og alle er glade. Her vil tiden gå rigtig hurtig og derfor ofte det man let kan glemme efter dagen slutter.

Par billeder er meget brugt. Hvad havde de på af tøj? hvor unge var de lige der og hvorfor ikke forevige deres smil.

Festen strækker sig over mange timer som pludselig er over. Her bliver der sagt mange ord via taler, sunget en masse sange og ej at forglemme, de mange bryllupstraditioner der er.

Fra start til slut. Hvorfor ikke få det hele taget fanget på foto eller tilmed lidt video? Der er mange muligheder og i skal være velkommen til at ringe eller skrive, så vi kan få jeres ønsker opfyldt, så i altid vil huske jeres bryllupsdag.